Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem  Egyetemi Felnőttképzési Adatbázis

Kezdőlap Információ Keresés Képzések listája
Az adatbázis folyamatosan frissül.  Oktatásinnovációs és Felnõttképzési Központ

A keresés eredménye:

(ábécé sorrendben)

A találatok száma: 9

1. A közeli infravörös spektroszkópia alkalmazása az élelmiszer-minőségellenőrzésben
A Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék képzése.

2. Biotechnológiai szaktanfolyam
A Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék képzése.

3. Élelmiszeripari mikrobiológiai gyorsvizsgálati módszerek
A Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék képzése.

4. Élelmiszerminősítő (szakirányú továbbképzés)
A Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék képzése.

5. Érzékszervi vizsgálati módszerek
A Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék képzése.

 | 1 | 2 | >